Wat is Yoga

Yoga is voor iedereen, die een balans zoekt tussen lichaam en geest.

Yoga Harlingen geeft op een heldere en vernieuwde manier les. Yoga is voor iedereen die aan zijn lichaam en geest wil werken. U hoeft ook niet lenig of fit te zijn, u doet de yoga bij ons op uw eigen niveau van kunnen.

Kleding & tips voor de les

Trek soepele kleding aan waarin je je ongestoord kan bewegen. Trek een vestje/trui aan wat je makkelijk aan/uit kunt doen. Doe opvallende sieraden en je horloge af en oefen op blote voeten of sokken. Eet ook niet te zwaar voor de les, liefst een salade of iets licht verteerbaars.

Er zijn vrij veel vormen van yoga, wij geven 2 verschillende vormen. Door de flow in de lessen en de ademhalingsoefeningen hebben de yogalessen een gunstig effect op uw algehele conditie.

Stress relief

Een rustige yogales

Een yogales met houdingen uit de yinyoga, hatha en vinyassa, plus ademhalingsoefeningen en meditatie. Deze vorm van yoga brengt een diepe ontspanning en rust in het hoofd.

Hatha yoga

Uitgebalanceerde oefeningen met een bewuste ademhaling

Hatha yoga is een combinatie van uitgebalanceerde oefeningen met een bewuste ademhaling. De rust die ontstaat geeft energie en brengt evenwicht tussen lichaam en geest. Hatha yoga zorgt voor een prettige ademhaling, een soepel en ontspannen lichaam en een goede concentratie. Tijdens de lessen besteden we aandacht aan lichamelijke oefeningen, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie.

Lessen

MaandagWoensdag
Hatha Yoga
17.30 – 18.30
Hatha Yoga
09.00 – 10.00
Hatha Yoga
19.00 – 20.00
Hatha Yoga
10.15 – 11.15
Stress Relief
20.15 – 21.15

Kosten

Proefles: gratis
Losse Les: € 8,00
Kwartaal: € 80,00

Ben je langer dan 4 weken afwezig i.v.m. vakantie, blessure of ziekte.
Stel mij dan op de hoogte en ik pas het kwartaalbedrag aan.

Een gemiste les mag ingehaald worden op een ander tijdstip. Kijk voor alle lessen die er gegeven worden bij  www.studiohoogendroog.nl